Unfinished business.

A community event for process engineers by


Woensdag 14 Aug 2019 - 17h30

Ervaring delen staat altijd centraal in onze community. Daarom willen wij in de casco van onze kantoren graag experts samenbrengen om te sparren over de industrie van de toekomst.

Eerst krijgen wij de insights van Nele Gheysen over hoe zij samen met haar team de factory of the future awards behaald hebben in STAS.

Tijdens de zomer mag het dan al eens iets anders zijn dan de klassieke keynote. Daarom hebben wij ook Benjamin Feys te gast, schrijver van het boek 'meer dan Coke'.

I am proud of knowledge and I will continuously invest to learn more. - room40 rule #006

Nele Gheysen

Na haar ervaring als IT consultant bij Delaware startte Nele bij STAS op de aankoop afdeling waar ze ook als IT key user aanving. Gezien projectwerkt haar ware passie bleef, ruilde Nele die rol snel in voor een functie als process engineer. Het meest uitdagende project dat Nele met haar team heeft uitgerold is het behalen van de factory of the future award. Aan de hand van 7 sleuteltransformaties evolueerde de STAS Tournai plant tot een heuse Fabriek van de Toekomst.

STAS is een Belgisch fabrikant van kipper opleggers en zelflossers. Al drie generaties lang streven ze ernaar om u de perfecte productkwaliteit te leveren. Met een sterke, stabiele organisatie is STAS een gevestigde waarde in de sector. www.stas.be
"I want our community to grow, but only with stakeholders that are as good as me." - room40 rule #011

Benjamin Feys

Benjamin Feys (1989) werd op zijn 21e betrapt op de luchthaven van La Paz met veertien kilogram cocaïne in zijn bagage. Hij zat nadien drie jaar vast in de gevangenis van San Pedro. Toen Luc Alloo hem voor zijn programma 'Alloo in de Buitenlandse Gevangenis' bezocht, werd Benjamin meteen gebombardeerd tot nationale held. Intussen is hij weer vrij, en helpt hij jongeren weer op het rechte pad met zijn getuigenis. Woensdag 14 augustus in de kalkhoevestraat 10 8790 Waregem.

Registreren mogelijk tot 11/08 op www.eventbrite.com

Gratis ingang - Sponsored by room40

17.30 Aanvang
18.00 Nele Gheysen
19.00 Benjamin Feys
20.00 Networking
Find all our rules on the room40 charter: www.room40.be