CHRISTENSEN PHOTOART


Abstrakt, ny og modig fotokunst
Flotte farverige og kontrastfulde værker.

Kunne du godt tænke dig hjælp til at få noget nyt op på dine vægge?


Vidste du, at 83% af de adspurgte i en undersøgelse foretaget i 2022 i Storbritannien af Identity Realization fortalte at et kontormiljø med god indretning, kunst mm. bidrager positivt til deres work/life balance, hvor kun 57% der arbejdede i et miljø uden adgang til kunst, sociale- eller wellness events svarede, at miljøet bidrog positivt til deres work/life balance.


Der er altså al mulig grund til at tage et ekstra kig på, hvad du hænger på væggene.


Herunder kan du finde et udvalg af Pouls færdige værker, hvor mange er inspireret af naturen - du kan også bestille noget helt personligt, så det er kunst med motiver fra f.eks. et bestemt geografisk område, din virksomhed, nogle bestemte temaer - mulighederne er uendelige.


Og vidste du, at der er en skattefordel ved førstegangs køb af kunst? Læs mere til allersidst i dokumentet her :-)


Og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige værk i den rigtige størrelse.

Makes My Day er fuld af farver og godt humør og jeg bliver glad hver gang, jeg ser på det - se med herunder


Skabt for at gøre en forskel

Poul tror på at:

  • Din første oplevelse er, når du ser værket på afstand
  • Dine næste mange oplevelser er når du står helt tæt på og finder strukturer, farveharmonier og de mange detaljer
  • At vække følelser betyder noget - udover at målet er at du kommer til at føle noget - nysgerrig, glad, eftertænksom - så håber Poul også at kunne skabe opmærksomhed omkring naturen, som er hans primære inspirationskilde

Med hans egne ord:


Formålet med min kunst er at skabe en ny og måske mere nysgerrig interesse for naturen.

Fun fact:

flere, der har hørt historien bag min kunst og om min måde at arbejde på, er begyndt at se på naturen med nye øjne, at stoppe op og tænke ”her er der noget, Poul kan lave kunst af”. Forleden modtog jeg et billede af en larve og personen spurgte om jeg kunne lave kunst af den. 

Naturligvis kan jeg det :-)Geometrien og farveharmonier

Dét, der gør naturen så spændende er, at vi hele tiden kan få nye oplevelser.  Når vi går på opdagelse forstår vi, hvor foranderlig den er. Hele tiden opdager vi nye mønstre og nye farveharmonier.Er du heldig med, at der er en NØRD til stede, vil du finde ud af, at nogle af de former og mønstre, der findes i naturen tit har en funktion. 

Nogle fungerer tillokkende for bestøvere, andre har til formål at snyde et bytte. Nogle er super giftige og andre er spiselige delikatesser. Listen er lang og dækker over uendelige mængder materialer og oplevelser.

Min opgave er at formidle de geometriske former og farver på en ny måde, så vores nysgerrighed og videbegær aktiveres.

Vi mennesker er kodet til at være nysgerrige og jeg er ikke i tvivl om, at når jeg laver en nytolkning af et af naturens vidundere, så får vi en ny nysgerrighed og lyst til at se med nye øjne.


Se objektet for værkerne med tema Nautilus

Her er det

Nautilus pompilius, også kaldet perle nautilus der er kommet under kærlig behandling. Nautilus bruges ofte som et eksempel på den gyldne spiral. Nautilus har en logaritmisk spiral, og dens forhold varierer fra omkring 1,24 til 1,43, med et gennemsnitligt forhold på omkring 1,33 til 1. Den gyldne spirals forhold er 1,618. Det kan vi se, når den er skåret igennem på tværs.

Udseendet på printmaterialet


EKSKLUSIV OG MINIMALISTISK AKRYL PRINT

Perfekte afbalancerede farvegengivelser og præcise detaljer printet på Kodak Pro Endura papir.

Monteret på 3 mm aluminium dibond, der stabiliserer printet og med en fin dybdeeffekt med en 2 mm glasklar håndpoleret akryl for de fleste størrelser eller en stærkere dybdeeffekt bag en 5 mm akryl for de store størrelser over 3 meter.

Kun det bedste er godt nok, derfor er det verdens bedste fotolab, der står for printet, personligt udvalgt af Poul.

Akrylen kan hænge blot som den er med en skjult aluminiumsramme monteret på bagsiden, eller den kan monteres i en 20 mm dyb art alu-boks i sort, grå, guld eller hvid for størrelser op til 120x180 cm.

Det lette brudsikre akryl forstærker detaljerne og får farver og dybde til at stå frem.

Det er kvalitet designet til at holde i en menneskealder.

Hvis du kunne tænke dig et værk større end 180x290 cm - så har vi Masterprint.

Det er bag 5 mm akryl - ekstraordinært - meget smukt - meget udtryksfuldt og meget eksklusivt - værket står fuldstændig perfekt - og det er IKKE noget, du finder hver dag.